UNA MICA D’HISTÒRIA PER DONAR PAS AL NOU BLOG

El 18 d’abril del 2008, animada per la meva filla Gemma i per l’afició que tinc per la cuina, vaig crear un blog anomenat,  bitacolaculinaria.blogspot.com amb l’objectiu de DONAR A CONÈIXER receptes de la cuina tradicional catalana i mediterrània que he anat aprenent de les persones que tenia properes: la meva mare, la iaia Carmeta i la meva sogra, entre d’altres. La voluntat era COMPARTIR receptes, opinions, experiències amb tothom que em llegís a través de diferents articles. I així ho vaig fer de manera continuada fins el 12 d’octubre del 2010. 

A més, durant aquests anys de blocaire, hem organitzat, a través de la casa rural que tenim al poble www.calaflorinda.com diferents Trobades Gastronòmiques i Enològiques que han ajudat a incrementar el número de receptes del blog i enriquir el seu contingut. 

També voldria fer esment d’una petita curiositat /anècdota de la que em sento molt orgullosa i que també va passar durant aquest temps d’activitat del blog. A través de la meva filla Gemma em vaig assabentar que hi havia un Concurs de Blocaires de Catalunya  i,  sense cap tipus de pretensió, ja que no tinc massa experiència amb blogs, m’hi vaig presentar. I vaig quedar entre els cinc primers finalistes dels blogs de Gastronomia de Catalunya! Va ser tot un honor poder arribar fins aquí. Aquí en teniu una mostra 

Després de més de deu anys de tenir aparcat el blog per raons professionals i familiars, ara que estic jubilada i disposo de més temps, em proposo continuar el que vaig començar, però amb un nou format,  ampliant els objectius.

En aquest nou blog https://www.bitacolaculinaria.com/ no solament s’intentarà donar a conèixer i compartir receptes tradicionals i pròpies de la cuina mediterrània sinó que també es parlarà d’ intol·leràncies alimentàries, de la diabetis  i receptes aptes per a tothom.

Plats bons, senzills i sans. 

Us dono la benvinguda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.