CARPACIO DE SALMÓ MARINAT

Home / PRIMER PLAT / CARPACIO DE SALMÓ MARINAT

INGREDIENTS
1 salmó
1 kg. sal grossa
Herbes aromàtiques (farigola, orenga, romaní, sajolida…).
Torradetes
Mantega.

PREPARACIÓ:
Tallem el salmó en dues peces traient-li l’espina. El congelem 48 hores per evitar el risc de contaminació per anisakis. Agafem un recipient prou gran com per que hi càpiga el salmó i fem una llit de sal grossa, hi posem el salmó al damunt per la part de la pell.
Cobrim el salmó amb una capa fina d’herbes aromàtiques tallades petites (farigola, orenga, romaní, sajolida…). Preparem una barreja de sal grossa i pebre negre i cobrim les herbes. Deixem marinar a la nevera durant 10 – 24 hores (segons el gust de cadascú (com més temps queda més eixut i salat).
Traiem tota la sal i les herbes i el netegem amb un drap humit. Tallem ben finet con si fos salmó fumat. Servim amb torradetes untades amb mantega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.