MIL FULLES D’ESCALIVADA

Home / ENTRANTS / MIL FULLES D’ESCALIVADA
INGREDIENTS.
Pebrot
Esbergínia
Ceba
Olives
Anxoves
Oli
Sal
Pa de motlle
PREPARACIÓ
S’escaliven els pebrots, les esberginies i les cebes. Després d’escalivets i refredats es pel·len i es tallen a trossets petits. S’afegeixen les olives i les anxoves. Es pot triturar amb el braç o amb la forquilla. S’afegeix oli i sal al gust. Es deixa reposar la massa.
A part, s’agafa el pa de motlle i s’aplana amb un rotlle de cuina. Amb un motllo rodo es fa una capa, s’afegeix la pasta d’escalivada que tenim reservada i a sobre es posa una altra capa de pa de motlle. Així tres cops. Traiem el motlle i en fem un altra.
En acabar, es pot guarnir amb unes olives o una anxoveta… segons els gustos. Es pot acompanyar amb unes fulles d’enciam de diferents variats si ho volem utilitzar com a primer plat. O pot servir per acompanyar una carn a la planxa.
Observacions: De cada pa de motlle intentarem fer un mil fulles d’escalivada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.