CARGOLS AMB CONILL

Home / SEGON PLAT: CARN / CARGOLS AMB CONILL

Ingredients:

2 Kg. de cargols
1/2 conill tallat a trossets petits
3 cebes mitjanes
2 tomàquets madurs
llorer, farigola
1 cabeça d’alls
Atmelles o avellanes
sal
pebre
oli d’oliva

Preparació:
Rentarem bé els cargols igual com s’ha fet amb els cargols amb bacallà i els farem bullir durant 2 hores amb un ramet de farigola, canviarem l’aigua una vegada i llavors hi afegirem la sal. Si ens agraden picantets hi podem posar una mica de bitxo.
Posarem el conill a la cassola amb una mica d’oli, quan estigui mig doradet, el retirarem. En aquesta mateixa cassola farem el sofregit amb les cebes ratllades, tomàquet i all, afegirem la sal, el pebre i el llorer.
Quan el sofregit estigui a punt el triturarem i hi afegirem el conill i els cargols. Prepararem una picada d’ametlles una mica de brou i dos o tres grans d’all i ho tirarem per sobre. Deixerem que es coguin 1/2 hora més, tot sacsejant la cassola perquè es barregi bé. Anirà fent xup-xup.
També si pot posar una mica d’all i li si es vol.

Que vagi de gust!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.